Wie?

Wij zijn Daniel, Elske, Levi, Sarah, Judah en Jefta van de Vlag. In november 2011 zijn wij verhuisd van Apeldoorn naar Dundee in Zuid Afrika. Daar zetten wij onze gaven en talenten in op het Melusi project.

Daniel is in Nederland 5 jaar werkzaam geweest als projectmanager Informatiemanagement bij ARCADIS, verantwoordelijk voor allerlei Geo-ICT projecten. Daarvoor heeft hij Fysische Geografie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en daarna als promovendus Geoinformatica onderzoek gedaan bij het ITC in Enschede.

Elske heeft eerst de MBO-V in Deventer en daarna de HBO-V in Ede afgerond. De afgelopen jaren heeft zij als wijkverpleegkundige gewerkt bij Verian.

Levi is geboren in januari 2011, Sarah is van november 2012, Judah van december 2015, en Jefta van december 2018. Voor alle vier zal Zuid Afrika een grote wereldreis zijn met andere gewoontes en culturen.

Al geruimere tijd zijn we actief in onze kerkelijke gemeente Eglesia, en vooral op tiener- en jeugdwerk hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan.

Nu zijn we geroepen om  onze vaste contracten en ons ‘zekere’ leventje in Nederland op te geven en  om het zendingsveld te gaan betreden. Gelukkig niet alleen! We gaan dit avontuur aan samen met God!