Benefiet dansgala voor Melusi

Zondagmiddag 16 december aanstaande zal er een benefiet Dansgala worden georganiseerd ten behoeve van Melusi. Dit evenement “Dansen onder de Kerstboom” vindt plaats in de Veste in Apeldoorn.

Het geld zal ten goede komen aan het nieuw te bouwen Skills Development and Training Centre. Op dit moment is de bouwfase gestart. In het training centrum zullen lessen gegeven gaan worden in (basis)vaardigheden met betrekking tot houtwerk, metaalwerk en garage- en onderhoudswerk. Dit wordt zowel gedaan voor de dakloze en verslaafden die verblijven op het Melusi terrein, als ook voor kansarme jongeren in de verschillende omliggende townships. Na de bouw van het trainingcentrum zal een curriculum worden opgezet, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van coachende mentoren. Deze mentoren zijn kundig in hun vakgebied.

De bouw van het trainingcentrum wordt georganiseerd door een Australisch team. De contributie van dit dansgala zal gebruikt worden voor de aanschaf van materialen en gereedschappen in de verschillende werkplaatsen. Met hun steun worden mensen in een uitzichtloze situatie een directe kans voor een nieuwe toekomst gegeven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *