Kers op de taart…

Afgelopen week was er toch een met veel hoogtepunten. Vorige week woensdag was Elske jarig, en dit hebben we in bescheiden groep gevierd, vooral, omdat heel veel team leden op vakantie waren.

Afgelopen vijdag is er weer een Nederlandse vrijwiligger bij ons in het team bijgekomen. Hij heet Wilbert en is 19 jaren jong. Bijzonder is toch wel hoe hij bij Melusi terecht kwam, door maar liefst (en niet geheel ongevaarlijk) taxibusjes te nemen om naar Dundee te komen. Het laatste stukje heeft hij gelopen. Hij verraste ons met een aantal lekkere Nederlandse dingen, zoals stroopwafels, hagelslag en drop!

Afgelopen weekend hadden we weer een tienerkamp, deze keer de jongens van Lindelani. Aan het begin zag Daniel hier best tegenop. Hij kende deze groep niet erg, en het leek er vanaf het begin op dat het maar een heel klein groepje zou zijn. Uiteindelijk kwamen er vrijdag 16 jongens, en was het een geweldig weekend. God Geest was echt aan het werk, en alle 16 jongens wilde Jezus verder leren kennen en Hem als persoonlijke Verlosser aannemen. Echt supergaaf dus weer.

Na het weekend – tijdens een bezoekje aan het postkantoor – bleek er een mooi pakket voor ons te liggen, met allerlei leuke kadootjes en lekkere Nederlandse dingen: de kers op de toch al mooie taart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *