Kinderkledingbeurs Apeldoorn steunt Danielske

Sinds een aantal jaren zijn kinderkledingbeurzen in opkomst. Vaak is aan zo’n beurs een goed doel verbonden. In Apeldoorn is er nu ook een kinderkledingbeurs. De opbrengst van het goede doel gaat naar Danielske.

De komende kinderkledingbeurs, op zaterdagavond 14 maart aanstaande, zal plaatsvinden in Sprengeloo, Sprengenweg 81 in Apeldoorn (het gebouw waar ook de zondagse diensten van Eglesia worden gehouden). Op de beurs kun je voor een mooi prijsje kinderkleding kopen en verkopen. We vragen aanbieders van kleding een deel van hun opbrengst te schenken aan het goede doel: Daniël en Elske.

Om de kledingbeurs tot een succes te maken hebben we vooral veel mensen nodig die hun kasten induiken om de overtollige kinderkleding voor de verkoop aan te bieden. Dus daarom deze oproep aan jullie allen: Heb jij nog goede kinderkleding liggen? Meld je dan nu aan als aanbieder!!! Wacht niet te lang, want er is momenteel ook een hele leuke win-actie onder aanbieders aan de gang…. Doe jij mee?

Ook als je misschien niet zo superveel kleding kunt aanbieden willen we je toch aanmoedigen om je aan te melden. Immers, alle beetjes helpen!

Alle informatie over de kledingbeurs is te vinden op de website: www.kinderkledingbeursapeldoorn.nl. Hier kun je je ook aanmelden als kledingaanbieder.
Bovendien zijn we te vinden op facebook: www.facebook.com/kinderkledingbeursapeldoorn

Zou je het leuk vinden om mee te helpen bij de beurs? Voor diverse taken rondom de beurs zoeken we nog vrijwilligers: Kleding sorteren en klaarleggen, zaalaankleding, gastvrouw, kassa, kleding ordenen tijdens de beurs, achteraf kleding weer sorteren op aanbieder, etc. Ook zijn we op zoek naar mensen die (zelfgebakken) taart willen schenken voor verkoop in de koffiehoek tijdens de beurs. Uiteraard gaat ook de opbrengst hiervan naar Daniël en Elske.

We werken met twee ‘shifts’ van vrijwilligers. De middaggroep helpt van 11:30 tot 16:00 uur. De avondgroep helpt van 18:00 tot ±22:00 uur. We horen graag of jij wilt meehelpen! Stuur dan je mail naar info@kinderkledingbeursapeldoorn.nl

Ten slotte is iedereen natuurlijk van harte welkom om te komen shoppen op 14 maart tussen 19:00 en 21:30 uur. Denk aan contant geld!

Alvast enorm bedankt voor jouw bijdrage!

Hartelijke groet,

Wietske Couvreur, Tamara Grevers, Rosanne van Renselaar en Marinde Rothuizen
Commissie Kinderkledingbeurs


slide1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *