Tweede Kinderkledingbeurs Apeldoorn op 17 Oktober

KinderkledingbeursIn maart van dit jaar organiseerden de organisatie van Kinderkledingbeurs Apeldoorn de eerste kinderkledingbeurs in Sprengeloo. Dat was een succes! Zowel de shoppers als de vrijwilligers en als organisatie waren erg enthousiast en een mooie opbrengst is opgehaald voor Daniel en Elske. Voor herhaling vatbaar dus! Daarom wordt er opnieuw een kinderkledingbeurs georganiseerd, deze keer ook met speelgoed. Op zaterdag 17 oktober a.s. vindt de tweede editie van Kinderkledingbeurs Apeldoorn. En de opbrengst gaat ook deze keer weer naar Daniel en Elske.

De komende kinderkledingbeurs, op zaterdagavond 17 oktober aanstaande, zal plaatsvinden in Sprengeloo, Sprengenweg 81 in Apeldoorn. Op de beurs kun je voor een mooi prijsje kinderkleding kopen en verkopen. We vragen aanbieders van kleding een deel van hun opbrengst te schenken aan het goede doel: Daniël en Elske.

Om de kledingbeurs tot een succes te maken hebben we vooral veel mensen nodig die hun kasten induiken om de overtollige kinderkleding voor de verkoop aan te bieden. Dus daarom deze oproep aan jullie allen: Heb jij nog goede kinderkleding liggen? Meld je dan nu aan als aanbieder!!!

Alle informatie over de kledingbeurs is te vinden op de website: www.kinderkledingbeursapeldoorn.nl. Hier kun je je ook aanmelden als kledingaanbieder.
Bovendien zijn we te vinden op facebook: www.facebook.com/kinderkledingbeursapeldoorn

Ten slotte is iedereen natuurlijk van harte welkom om te komen shoppen op 17 oktober tussen 19:00 en 21:00 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *