In Nederland!

Wij zijn ondertussen alweer drie weken in Nederland. 3 bewogen weken, dat wel, want er stond al vroeg veel op het programma. Na opgehaald te zijnĀ  op het vliegveld hebben we een paar dagen gehad om te wennen aan ons nieuwe huisje in Zuidbroek. Het is een klein schattig huisje met twee grote slaapkamers, en op de begane grond een woonkeuken, een wc en een doucheruimte. Voor de gezelligheid zijn de eerste dagen nog wat mensen bij ons langs gekomen. Op de eerste zaterdag ontmoeten we Brandien weer, die een paar dagen later weer naar Melusi zou gaan. En zondag gingen we bij onze thuisgemeente op bezoek, gevolgd door een weekje vakantie aan de Zeeuwse Kust. Eind oktober is nou niet bepaald de beste tijd van het seizoen om na de kust te gaan, maar wij boften met heerlijk weer. Zo lekker zelfs dat we de tweede zondag nog gewoon even in het water konden.

Na onze vakantie werd het toch echt tijd om ons nieuwe huisje ‘baby proof’ te maken. Ook in die week hebben we weer vele mensen ontmoet, een kring bezocht, en nog wat leuke activiteiten gedaan. In het weekend van 7-8 november stond een familieweekend met de Vlaggetjes gepland, en dus was dat ook weer groot feest, met een high tea, een huifkar tocht en pannenkoeken eten.

Tja, ondertussen zijn we weer aardig geland in Nederland. Maar toch gaat ons hart met grote regelmaat uit naar Dundee, en specifiek naar Melusi. Misschien toch een beetje ‘heimwee’?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *