To settel or not to settel, that is the question…

Wij zijn inmiddels aardig aan het settelen in Melusi. We hebben een aantal goede dagen achter de rug die vooral bestonden uit boodschappen doen en mensen ontmoeten. Levi begint langzaam aan wat te wennen aan zijn nieuwe omgeving en de daarbij behorende temperaturen. Het slapen is nog wel een grote uitdaging maar nu we een ventilator hebben gekocht gaat dit ook wat beter.

We zijn inmiddels aan het team en de kerk voorgesteld en het was goed om een aantal oude bekenden weer te spreken.
Morgen hebben we een meeting met Peter & Angeline (leiders echtpaar) waarin we zullen gaan kijken hoe we ons werkschema vorm gaan geven. Tevens zal in dit gesprek ruimte zijn om te spreken over de dingen die gaande zijn binnen de missie en wat ons in NL heeft bezig gehouden tijdens de Kandidaten Oriëntatie. Daarnaast is er ook ruimte om onze ideeën die wij voor de toekomst (binnen Melusi) hebben te bespreken.

We zien erg uit naar komende weken waarin wij verder ons plekje mogen gaan vinden. Ons gebed is dan ook dat God ons tot zegen zal stellen voor de mensen hier en de mensen welke wij mogen bereiken met Zijn verlossende boodschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *