In Dundee

Wij zijn veilig aangekomen, gelukkig! Het was niet een hele makkelijke reis, maar gelukkig ging de tijd snel. Wat er niet gemakkelijk aan was…. hier een overzicht over wat een airline (British Airlines, in dit geval) allemaal fout kan doen tijdens een reis van Apeldoorn naar Johannesburg:

1) volhouden dat per persoon maar 1 koffer is toegestaan terwijl de toeroperator duidelijk 3 koffers per persoon heeft geboekt. Na eerst een afwijzing een half uurtje later toch alles in mogen checken
2) je buggy van Levi in Amsterdam direct doorsturen naar Johannesburg :(. Lekker, heb je op London Heathrow geen buggy! Krijg je wel een vervangende uiteindelijk, maar daarin kan Levi niet slapen!
3) in de lange vlucht van Londen naar Johannesburg, geen beloofd bedje voor Levi hebben, maar wel een autozitje. Levi kan dus niet op zijn buik slapen, en woelt de hele nacht! Weinig geslapen!
4) door dit woelen wordt Levi ook nog eens misselijk… en dus twee keer overgeven, en Elske kreeg de volle laag 🙁
5) bij de bagage zit dus ook onze buggy. Blijkt dat er een onderdeel ‘vermist’ is (die er niet zomaar van af te krijgen is, en is onze nieuwe buggy nu niet bruikbaar.

Met andere woorden: bedankt BA, volgende keer beter, maar waarschijnlijk zonder ons. Hahaha
En nu mogen we weer ff wennen aan het nieuwe klimaat…. ruim 35 graden stond vandaag op het menu. Tis wat!
Nu lekker het bed in en even goed bijslapen… wat zijn wij blij dat we er zijn!

Danielske + Levi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *