Vertraagd

In onze laatste nieuwsbrief eindigden wij met het volgende:

Zo de Heer wil, hopen we op woensdag 17 juni aanstaande naar Nederland af te reizen voor ongeveer 5 weken. We gaan ons visum voor vrijwilligerswerk weer verlengen en in deze periode hopen wij ook aanwezig te zijn bij de bruiloft van Elske’s broer.

Natuurlijk hielden we er al rekening mee dat het in deze corona tijden allemaal anders kan lopen. Toch hoopten we om in juni naar Nederland te gaan, voor meerdere redenen. Nu blijkt toch dat het onmogelijk wordt: ons vlucht is gecanceld, de grenzen in Zuid Afrika blijven dicht en daarnaast weten we ook dat we dan voor langere tijd niet terug zouden kunnen komen naar Zuid Afrika.

Het komt er nu op neer dat we ons kort verlof een paar maanden uitstellen. We hopen nu op 15 augustus te vliegen en rond 19 september terug te gaan. We beseffen dat zowel de heen- als de terugreis nog steeds onzeker zou kunnen worden. als de grenzen dicht blijven of als de visa mogelijk nog niet worden verstrekt. Doel van onze reis is naast de visumaanvraag om ook een stukje rust en ontspanning te ervaren, en te werken aan ons welzijn.

We prijzen de Heer dat we gedurende deze lock-down ons echt gesterkt hebben gevoeld, door jullie gebeden, bemoedigende berichten en ondersteuning. We danken jullie hier heel hartelijk voor. En ja, zo de Heer wil hopen we dan in augustus in Nederland te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *