WEC conferentie

Elk jaar is er een groot happening bij WEC en dat is wanneer de veldconferentie plaatsvindt. Deze start morgen in Kaapstad, en ook wij zijn van de partij. Morgen gaat de wekker gewoon weer om 5.00 uur (zoals zo vaak de laatste tijd) en vertrekken we rond een uurtje of 6 richting Durban. Daarvandaan vliegen we naar Kaapstad. Nog een behoorlijke onderneming met wat risicofactoren:

* We moeten allereerst 4 uur rijden naar het vliegveld. Rond 10 uur drop ik Chantal (een NL meisje bij ons uit de kerk en voor 7 maanden hier nu op Melusi), Elske en Levi.

* Ikzelf rij dan naar Durban toe, naar het WEC hoofdkwartier, waar niemand meer is, maar waar de buurvrouw van 50 meter verderop wel het hek voor mij wil open doen.

* Daarna brengt deze aardige mevrouw mij naar het Moses Madiba stadion (je weet wel, halve finale WK 2010). Daar moet ik met de shuttle bus naar het vliegveld terug.

* Ik hoop zo rond 12.00 terug te zijn op het vliegveld, en om 13.10 uur vliegen we naar Kaapstad.

* Om 15.30 uur komen we aan op Kaapstad, en dan worden we rond 16.00 uur opgehaald met een taxi naar ons conferentie oord in Simonstown (zo’n 45 km van het vliegveld)…

Tja, ik hoop dus dat dit allemaal goed gaat 😉

Verder is het goed om te weten dat het een hele belangrijke veldconferentie wordt, des te meer omdat er op dit moment een leiderschapscrisis is. De huidige veldleiders zijn 3 weken voor de conferentie afgetreden, en belangrijk is dat er nu in het veld een geest van eenheid is. Wilt u hiervoor ook bidden?

Wij verblijven uiteindelijk twee weken in Kaapstad. Na de conferentie van 5 dagen, gaan we 4 dagen de WEC bedieningen van Kaapstad bezoeken, en daarna plakken we 3 dagen vakantie eraan vast. Elske viert haar verjaardag dus in Kaapstad… er zijn slechtere plaatsen om je verjaardag te vieren!

Hartelijke groet,

Daniel, Elske en Levi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *