Terug naar Nederland!

Voor de bevalling van ons tweede kindje hebben we besloten dat we terug gaan naar Nederland.

Waarom? Vooral omdat de eerste bevalling een erg moeizame bevalling was met veel complicaties en daarbij heeft Levi nog twee weken in de couveuse gelegen. Nu is in Zuid Afrika een behoorlijke standaard wat betreft gezondheidszorg, maar onze gevoelens hierin spelen een belangrijke rol. Natuurlijk hopen we op en bidden we voor een normale bevalling zonder enkele complicaties! Echter, mocht het wel een lastige bevalling zijn dan is het wel wat prettiger als de familie dicht bij! Het is daarom dat wij hebben besloten naar Nederland af te reizen.

Wanneer? Dat staat nog niet helemaal vast. We hopen rond midden september aan te komen en waarschijnlijk begin januari opnieuw terug te gaan naar Zuid-Afrika.

De uitdaging wordt nu om een goede accommodatie te vinden voor de periode dat we terug zijn in Nederland. We hebben geen huis meer, geen auto, geen babyspullen. Bid met ons mee dat dit geregeld kan worden. Indien u/jij iets weten waarin wij geholpen kunnen worden, neem dan even contact op met de TFC.

One thought on “Terug naar Nederland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *