Dopen Brandien

Afgelopen zondag was een hele speciale dag! Brandien heeft zich laten dopen. Het was echt geen beslissing die over een nacht ijs is gegaan. In haar getuigenis kwam dat ook echt wel naar voren. We vonden het erg bijzonder omdat wij Brandien de laatste tijd erg goed hebben leren kennen. De reden waarom het zo bijzonder is, is omdat ze in deze periode hier bij Melusi echt God beter heeft leren kennen! In haar geloofswandel is haar doop dan ook haar uitdrukking om gehoorzaam te zijn aan Jezus! Wat een bijzondere daad!

Haar getuigenis vond plaats in de gemeente van Melusi, en na de dienst zijn we naar een zwembad gegaan van een van de gemeenteleden. Je moet niet vergeten dat het officieel nog steeds winter is, dus tja, het water is behoorlijk koud! Brandien zong nog een eigen geschreven lied! Daarna is ze door Peter Hambidge gedoopt. Na afloop nog koffie en lekkere hapjes van Debbie Grace (deze zijn echt het beste wat je kan krijgen in Dundee!)

Na afloop werd ons ook nog een lunch aangeboden, Indiaanse stijl. Dus dat werd brianie (of zoiets), een stevige curry! Baie lekker!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *