Afscheid en inpakken

Het lijkt wel of we altijd bezig zijn met afscheid nemen. Is het niet van teamleden die weer vertrekken naar hun eigen land, dan zijn wij het nu zelf wel. De laatste twee weken staan dan ook in het teken van ‘inpakken en wegwezen’. Maar niet voorgoed deze keer, wij hopen zo snel mogelijk weer terug te komen in Dundee.

Op 13 september vertrekken we met KLM naar Nederland om daar 3,5 maanden te verblijven. Dit omdat we een tweede kindje mogen verwachten en de bevalling in Nederland plaats zal gaan vinden. Nee, het wordt niet echt een vakantie, want er staat veel te gebeuren. Een kleine greep uit de activiteiten van de komende maanden: familieweekends, bezoeken van ziekenhuis voor controles en bevalling, kijkoperatie aan de knie, presentaties op verschillende locaties, twee trouwerijen, bezoek aan WEC Nederland, vrienden bezoeken in het land, paspoort en visum regelen, werken aan onze Zulu lessen, Levi’s tweede verjaardag vieren, Kerst & Oud & Nieuw en ow ja, je zal het bijna vergeten, een tweede kindje ontvangen. We denken dat we met dit alles wel even bezig zijn. We zullen ons niet snel vervelen.

Op 3 januari vertrekken we dan weer naar Zuid Afrika, ook dan met KLM. Hoe we alles ervaren? Best wel dubbel: ons ‘huis’ is nu hier in Zuid Afrika, maar we hebben nu heel veel zin om onze familie en vrienden te zien en dit aanstaande baby geluk met hun te mogen delen.

Daarom maar weer inpakken, spullen uitzoeken, koffers vullen, schoonmaken, afscheid nemen…. Een vaste gewoonte in ons leven!

Liefs, van ons 4-en!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *