Een weekje vakantie

Vorig jaar rond deze tijd waren we op vakantie naar Port Edward, en ook komende week staat dit op het programma. Aanstaande zaterdag gaan we weer naar Port Edward om daar te genieten van een korte vakantie. We mogen het huis gebruiken van een van de gemeenteleden hier. Waren we vorig jaar hier samen met een Duits gezin, nu gaan we alleen met ons gezin. Even de batterij opladen, zoals men zegt.

Nu, een jaar later is er heel veel gebeurd. Precies een jaar geleden, direct na onze vakantie kregen wij het nieuws dat WEC Zuid Afrika niet meer verder wilde met Melusi Christian Community. Eerst leek de grond weg te vallen onder onze voeten, maar God heeft zo bijzonder laten zien dat Hij altijd ‘in control’ is geweest. Hij heeft op geweldige wijze voorzien, door middel van andere organisaties en kerkgemeenschappen die nu opstaan, door nieuwe mensen en teams te sturen, door nieuwe vruchtbare bedieningen, door bijzondere bouwactiviteiten op het grondgebied, door Melusi, het team en ons rijkelijk te zegenen! Wij kunnen getuigen dat God zeker niet Melusi heeft losgelaten.

Een mooi moment om even een week ertussen uit te gaan en in verwondering mee te gaan maken wat het komende periode samen met Hem gaan brengen; overtuigd dat er nog veel meer grotere dingen staan te gebeuren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *