Vakantie met Opa en Oma

Wat hadden de kinderen een plezier… Opa en Oma Ezinga gingen mee op vakantie. Een groot feest dus! De vakantie bestond uit een mix van gameparken (grote dierenparken met ja, echte wilde dieren), strand, en bergen, oftewel het beste wat Kwazulu Natal te bieden heeft. Bijzonder was ook dat we twee nachten op de top van de Drakensberg verbleven, op 3200 meter hoogte. Vanzelfsprekend waren hier niet echt zomerse temperaturen te vinden.

Naast mooie landschappen, wilde dieren en bijzondere vergezichten, hebben we vooral ook genoten van ‘family time’, goede gesprekken en gebed voor elkaar. Het was goed om Ingmar en Ida hier te mogen ontvangen, ze iets van onze werkzaamheden en leven hier te kunnen laten zien, en samen te genieten van het mooie Zuid Afrika. Zeker voor herhaling vatbar.

Uitgerust en met een opgeladen batterij gaan we de laatste eindsprint van het jaar in. Met nog een discipelschapskamp, een doopdienst en een Thanksgiving voor de boeg, eindigen wij dit jaar alvast met wat vuurwerk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *