Hello Goodbye…

Onze periode in Nederland is aan het einde. Morgenochtend vertrekken we om 10:10 met KLM naar Zuid Afrika. We vliegen op Johannesburg, waar we ‘s avonds aankomen. Die avond en nacht blijven we bij bekenden in Johannesburg. De volgende dag worden we met onze eigen auto opgehaald door iemand van Melusi. In de loop van vrijdag – Levi’s verjaardag – zullen we dan verder reizen naar Dundee! We kijken er naar uit….

Goodbye: Nu is het tijd van afscheid nemen. Met het mooie geboortefeest, een gezellig oud&nieuw, het vieren van Levi’s verjaardag op nieuwsjaarsdag en zojuist met de familie, hebben we uitgebreid de tijd kunnen nemen om afscheid te nemen. Ons verlof was op het juiste tijd en we zijn echt gezegend.

Hello: Op naar Melusi, waar ik al uit goed ingelichte bronnen heb vernomen dat er een welkomst braai op ons wacht! Mjammie! En ook hebben we begrepen dat door een windvlaag eergisteren, ons huis dakloos is geworden! Gelukkig is er een alternatief woonhuis voor ons. Dus dat zal wel goedkomen.

Hello Goodbye… het is onze tijd om te gaan! Tot volgende keer Nederland!

Liefs,

Daniel, Elske, Levi en Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *